Over mij

Het belang van een goed ontwerp

Volgens sommige schattingen zien we gemiddeld tot wel 3000 reclameboodschappen per dag. Zowel online als offline vindt er een ware strijd om aandacht plaats. Wie zijn boodschap tussen deze massale informatiestromen wil overbrengen, moet zich dus kunnen onderscheiden. Een goed design is daarom cruciaal.


De juiste vormgeving is steeds bepalender geworden voor het succes van jouw verhaal of product: de eerste indruk is in veel gevallen een doorslaggevende factor. Bovendien draagt een goed design bij aan een positieve ervaring van de gebruiker: als vormgeving, functie en gebruiksvriendelijkheid 'in sync' zijn, blijft iemand gegarandeerd langer plakken!

Hoe het begon

Tijdens mijn studententijd ben ik voor het eerst gaan experimenteren met Photoshop. Het leek me vooral hilarisch om het hoofd van een vriend of vriendin in een bepaalde afbeelding te kunnen 'shoppen'. Toen ik merkte dat dat steeds beter ging en de mogelijkheden van de programma's die ik gebruikte eindeloos bleken, begon ik ook steeds vaker posters en andere ontwerpen te maken, met name voor mijn studentenvereniging, de VGSU. Daardoor wisten steeds meer mensen van mijn creatieve 'skills' af en werd ik steeds vaker gevraagd om iets te ontwerpen.


Maar eigenlijk ben ik altijd al creatief geweest. Op een gegeven moment besloot ik daarom om mijn eigen bedrijf op te richten, zodat ik nog meer mensen kan helpen aan een goed design!

Kom in contact

Inmiddels heb ik veel ervaring met allerlei verschillende ontwerpen. Van trouwkaarten tot webdesigns, van een boekontwerp tot een complete huisstijl, alles is mogelijk.


Ben je geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden? Gebruik het formulier op deze pagina!